Segmen Pencarian Blogger Baru....

Sebenarnya tujuan utama join contest "Segmen Pencarian Blogger Baru" adalah untuk memperkenalkan blog mengenai cat kepada semua... meskipun da lama wujud blog ni... tapi ianya tidak diketahui ramai....

so... try laa join.... follower pun kurang.. 49org je...(blog cat org2 dewasa je suka kot!!)... n segalanya kurangla..... huhuhu...... but yg pntg ilmu n pengetahuan pasal dunia cat semuanya ada di sini.... niat di hati nak membantu semua org yg memerlukan panduan n pertolongan mengenai cat...


ni laa tuan punya segmen...

Syarat Utama :-
- Blogger yang mempunyai follower tak mencecah 1000 orang.
- Follower blog AISYAH HUMAIRA' & PERWADAH.
- Buat entry ringkas dengan letak header blog Niera dan link kan ke sini.
- Nyatakan jumlah follower semasa join segmen ini.
- Letak link entry anda ke kotak komen.
- Top Referral bakal menerima hadiah misteri.




Newer Post Older Post

14 Responses to “Segmen Pencarian Blogger Baru....”

  1. salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
    jom share ur 2012 memory..klik >>

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok... terima kasih menerjah... nanti ana terjah ecah pulak....=D

      Delete
  2. salam azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ws azwa.... thanks ya... ana will follow u...

      Delete
  3. Saya datang komen dan follow blogger baru,
    hehe salam kenal, selamat berblogging :)


    Kalau berminat, jom join yang ni plak:
    Follower Meningkat Pantas !

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan yaaa :)

    dr segmen yg same + done follow ur blog ~ btw nice blog lorl :))

    mai links
    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam... tq for following me... will follow u soon...

      Delete
  5. Salam perkenalan, datang BW sini dr segmen yang sama. done follow blog ini juga.
    jemput datang ke blog saya

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/12/segmen-10-pencarian-blogger-baru.html

    Oh jgn lupa follow saya juga yer..
    bersama2lah kita ramaikan follower kita




    p/s saya masukkan juga blog ini dalam bloglist saya jemput juga utk kenalan baru
    http://aishakhirr.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. [NEW UPDATE]
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

    UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  7. follow sini dari segmen yang sama :)

    jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete

Segalanya mungkin dengan WARNA...serlahkan kediaman anda dengan pilihan WARNA yang menarik....Inspirasi Ana akan membantu menjadikan impian anda menjadi nyata...hanya dengan WARNA...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...