Jotun Woodshield (true wood protection) - 10/08/2011

Anda sinonim dengan perkataan syelek??varnish??... begitu jugalah dengan jotun woodshield.. apakah dia???.... ianya adalah cat kemasan yang melindung permukaan kayu seperti perabot, almari, meja dan sebagainya dengan memberi aplikasi pelindung yang utama kepada bahan yang di cat.

Jotun Paint kali ini memperkenalkan 2 jenis produk baru mereka iatu Jotun Woodshield Exterior dan Jotun Woodshield Deck. Apakah perbezaan antara 2 produk ini??... ok mari kita lihat....


Jotun Woodshield Exterior adalah rumusan formula yang telah dispesifikasikan dengan 2X Perlindungan UV, fleksibiliti yg bagus dan kadar kekeringan yang unggul sehingga ke dalam kayu. Ianya melindungi kayu 2X lebih lama berbanding kemasan cat yang lain.


Jotun Woodshield Deck pula adalah pelindungan muktamad untuk permukaan kayu yang terdedah kepada unsur-unsur haus dan lusuh yang kerap. Ianya memberikan kesan yang unggul dan menahan permukaan dari tercalar. Sesuai untuk permukaan kayu luaran (dek), lantai kayu dalaman, perhiasan taman dan semua jenis kayu yang selalu digunakan.
Newer Post Older Post

Leave a Reply

Segalanya mungkin dengan WARNA...serlahkan kediaman anda dengan pilihan WARNA yang menarik....Inspirasi Ana akan membantu menjadikan impian anda menjadi nyata...hanya dengan WARNA...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...